Heb je last van hoofdpijn, wisselende en onrustige nachtrust, een laag concentratievermogen, burn-out klachten, moeilijke ontspanning, of zware en vermoeide armen en benen? Ontdek hoe onze behandelingen je mentale welzijn kunnen ondersteunen.

Rug & benen: gerichte ontspanning

Ervaar de perfecte balans tussen ontspanning en gerichte behandeling van pijnlijke plekken. Onze behandeling richt zich specifiek op de rug en benen, waarbij de doorbloeding wordt gestimuleerd en positieve energie weer vrij kan stromen. Indien gewenst, kunnen we ons ook concentreren op enkel de benen of rug.

Hoofd, nek & schouder: duurzame ontspanning

Behandel meridianen * met onze duimtechnieken en geniet van een ontspannende massage. Drukpunten, triggerpoints en verklevingen worden aangepakt om de doorstroming te bevorderen, met als resultaat een ontspannen gevoel.

Voetreflexmassage: lichter voelen, meer energie

Laat je meridianen * meenemen tijdens deze ontspannende voetreflexmassage. Het resultaat? Lichtere voeten en een overvloed aan energie. Een massage waarbij je zelfs letterlijk in slaap kunt vallen.

Hoofdpijnmassage: aanpak op maat

Deze behandeling richt zich niet alleen op het hoofd, de nek en de schouders, maar behandelt ook meridianen * die zich uitstrekken van het gelaat tot aan de voeten. Na een grondig intakegesprek stellen we aanpassingen voor om migraine of spanningshoofdpijn te verminderen. Een traject van minimaal 4 behandelingen, wekelijks uitgevoerd, kan aanzienlijke verbeteringen opleveren. Indien na 4 behandelingen geen verschil merkbaar is, adviseren we verder onderzoek bij een arts/specialist.

Fullbody massage: effectieve verbetering van de doorbloeding

Hoewel niet te vergelijken met een wellnessmassage, is onze fullbody massage een effectieve behandeling om de doorbloeding te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen. Ontdek het verschil van binnenuit.

* Meridianen zijn symmetrische energiebanen in het lichaam, lopend vanaf de kruin tot aan de uiteinden van vingers en tenen. Ze reguleren de doorstroming van levensenergie, bepalend voor je algehele welzijn, van vermoeidheid tot vreugde.

Interesse in een stress-release behandeling?

Laat PRO Massage je helpen bij het oplossen van je klachten en neem vandaag nog contat met ons op.