Ralph Jamin

Geboren in Maastricht en wonend in Margraten. Zelf ben ik al een aantal jaren actief als masseur. Om precies te zijn vanaf 2014 heb ik na mijn studie ervaring opgedaan bij vrienden, familie en kennissen. Ik wist al in de loop der jaren dat ik iets wou doen om mensen te helpen van hun klachten af te komen. Daarom had ik mezelf vernomen een ander pad te bewandelen dan die van mijn studiegenoten, die allemaal de fysiotherapie opleiding gingen doorlopen. Dus ben ik me verder gaan bijscholen met als doel: blessures kunnen voorkomen.

Daarom ben ik in 2016 officieel gestart als zzp’er met sportmassage en een aanbod om hoofdpijn en stress te behandelen biedt dan ook iets extra’s om mensen van hun stressklachten (daar waar kan) te helpen om ervan af te komen. Met de kennis die ik heb en die nog gaat komen, (want tja… leren blijf je altijd…) sta ik open om te leren uit het Oosten en het Westen en mijn wereld te verbreden om dit te kunnen delen tijdens en buiten de behandelingen.”

Sinds 2018

Hoe is PRO massage ontstaan?

In 2018 ben ik begonnen onder de naam PRO massage. Dit kwam omdat ik graag een pakkende naam wou, waarbij ‘professioneel’ en ‘persoonlijk’ in voorkomt. Dit zijn 2 woorden die passen bij PRO massage.

"Fysiotherapie is GEEN Massagetherapie, Massagetherapie is GEEN Fysiotherapie!"

Om mijn behandelingen optimaal te kunnen uitvoeren, wil niet zeggen dat iedereen past in het bestand van PRO massage. Dat betekend dat iedereen die een afspraak heeft gemaakt, een doel heeft om te investeren in zijn/haar lichaam. Zo maar “even een massage” reserveren, ben je hier niet op de juiste plaats. Het is namelijk de bedoeling om jezelf beter te maken. Zowel mentaal als fysiek. Daarmee is PRO massage een goede ondersteuning!

Vaak krijg ik als reactie na een behandeling: “Op deze manier heeft nog nooit iemand dit bij mij gedaan”. Dat zijn natuurlijk mooie woorden en geeft energie om door te gaan. Maar waar dat aan ligt? Omdat ik behandel op een manier, hoe ik zelf ook behandeld zou willen worden. En dat is gericht aanpakken. Niet altijd leuk en fijn, wel effectief!