Ontdek ons uitgebreide aanbod van professionele behandelingen, ontworpen om jouw welzijn te bevorderen en je fysieke prestaties te optimaliseren. Ervaar de voordelen van onze doelgerichte sportmassages, die niet alleen zorgen voor ontspanning maar ook bijdragen aan het herstel van spieren en het voorkomen van blessures.

Onder sommige omstandigheden, dit noemen we contra-indicaties, kan het mogelijk zijn dat we je niet in behandeling nemen. Denk bijvoorbeeld aan hartafwijkingen, reuma of infecties en koorts. Bekijk onze lijst met contra-indicaties om te controleren of deze omstandigheden niet van toepassing zijn op jouw situatie.

€ 300,- (6x 60 minuten)

PRO Pakket

Wil jij in 6 weken tijd helemaal klaar gemaakt worden voor een maximale prestatie? Dan is dit pakket perfect voor jou! Iedere week zul je professioneel in een prettige werksfeer worden behandeld. De focus ligt hierbij op het doelgerichte en toewerken naar het beste resultaat. Hierbij zal aan het eind van deze reeks de puntjes op de grote “I” worden meegenomen. Spreekt dit je aan? Kies dan voor een PRO pakket(6x 60 minuten)!

€ 160,- (3x 60 minuten)

Short pakket

Doelgericht resultaat willen bereiken vraagt consistentie en bewuste keuzes maken voor jezelf. Gun jezelf iedere 2 a 3 weken een behandeling om alle pijntjes en spanningen die in je lijf blijft ronddwalen, te verminderen. Verwacht s.v.p. niet dat na 1 behandeling je klacht verholpen kan worden. Boek daarom dit Short Pakket(3x 60 minuten) en investeer in je lichaam.

Sportmassage

Ervaar de voordelen van onze doelgerichte sportmassages, die niet alleen zorgen voor ontspanning, maar ook helpen bij het herstel van spieren en het voorkomen van blessures.

Stress-release behandeling

Laat stress achter je met onze stress-release behandelingen. Onze ervaren therapeuten richten zich op het verminderen van spanning en het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.

Voorbereiding op sportwedstrijden

Onze gespecialiseerde behandelingen richten zich op het effectief aanpakken van spierklachten, terwijl we je tegelijkertijd voorbereiden op sportwedstrijden. Een benadering voor optimale prestaties.

Losse behandelingen of pakketten op maat

Of je nu de voorkeur geeft aan losse behandelingen of een op maat gemaakt behandelplan, bij PRO Massage kijken we samen naar je klachten en situatie en kiezen samen de juiste weg naar de oplossing van je klachten.

Interesse in een van onze behandelingen?

Laten we samen kijken naar je persoonlijke situatie en een plan maken om je klachten te verlichten!