Werkwijze

Bij PRO Massage werken wij op een professionele manier, waarbij kwaliteit bovenaan staat en het streven is, voor u, als onze cliënt. Wij plannen onze afspraken in vanaf 08.30 uur tot 18.30 uur.

Voor Ontspanningsmassage, Sportmassage en Therapeutische Rugmassage komen wij aan huis! Dat is de service die wij u bieden, mocht dit in overleg met u geen probleem zijn natuurlijk. De overige massages worden op onze locatie behandeld.


Wat verwachten wij van u?


Hygiëne vinden wij erg belangrijk en vragen u dan ook om vóór onze afspraak, uw lichaam te schonen. Dit werkt voor de masseur prettiger, maar ervaart uzelf de massage ook natuurlijk op een fijnere manier.

  • De behandeling kan worden uitgevoerd in een rustgevende omgeving, waarbij er voldoende ruimte kan plaatsvinden voor de masseur en massagetafel. (Wanneer wij aan huis komen)
  • Voorafgaand de massagebehandeling kunt u gepast betalen. Na de massage en advies/nazorg kunt u een eventuele vervolgafspraak plannen.
  • Tijdens de massage vragen we bij mannen om ondergoed/zwembroek aan te laten. Bij vrouwen vragen we het ondergoed aan te laten en de bh los of uit wanneer u plaatsneemt op de massagetafel.
  • Respect, Waarde & Normen worden erg op prijs gesteld. Daarbij accepteren wij geen seksuele intenties en/of handelingen. Hiermee danken wij u alvast voor uw begrip en medewerking.
  • Wij vragen u altijd een goedkeuringsbewijs mee te nemen van uw huisarts.
  • Afmelden kunt u telefonisch met ons verrichten. Hierbij vragen wij u 48-uur van tevoren te bellen met ons. 24-uur voorafgaand onze afspraak, betaald u 150% voor de eerst volgende afspraak.

Wij sturen een Reminder per mail of telefonisch vóórdat de week van onze afspraak van start gaat, houdt uw eigen agenda natuurlijk zelf ook goed in de gaten, zodat er geen miscommunicatie van beide partijen kan plaatsvinden